POLITIK

 

 

Vores samfund er under hektisk forandring og for at komme godt ud af de økonomiske udfordringer, vi står over for, tvinger virkeligheden os til handling. Og nogle gange træffer man nødvendige beslutninger.

Men én ting må man aldrig glemme:

De overordnede værdier såsom frihed, tryghed, solidaritet og fælleskabets omsorg for dem som har brug for hjælp – må man ikke give slip på.

 

Da jeg kom til Danmark for 20 år siden, fik jeg husly og mulighed for at komme videre i mit liv - netop ud fra de ovennævnte værdier.

Derfor vil jeg med mine egne erfaringer i bagagen gerne være med for at formidle og værne om disse nære menneskelige værdier.

 

Som regionsrådsmedlem vil jeg være med i udvikling af en stærk region med fokus på tryghed og det stærke fællesskab.

 

Jeg interesser mig for følgende områder:

 

 

Et stærkt sundhedsvæsen – for alle

 

 • Fri og lige adgang til sundhedsydelser til alle vores medborgere. Flere undersøgelser viser, at de dårligst stillede er mere syge end andre befolkningsgrupper med f.eks. længerevarende uddannelse.
  Vi når til det punkt, hvor det ikke alene handler om økonomisk og social ulighed, men også om helbredsmæssig ulighed – og skal S vise sin historiske identitet – ved at passe på at ikke udviske den socialansvarlighed, vores parti kendetegnes for.
 • Et stærkt og effektiv sundhedsvæsen som naturligvis handler om patienternes forhold, men også om de rimmelige arbejdsforhold for ansatte i sundhedsvæsnet.

Infrastruktur og den kollektive trafik

 

 • Odense som Fyns hovedstad er motor for hele Fyns udvikling. Store byggeprojekter (det nye moderne supersygehus, letbane) er de centrale elementer i fremtidens Odense. Ring 3 omkring Odense, hvor brug af Odense Lufthavn for alvor kan sætte Nordfyns udvikling ind i billedet.
 • En god og velfungerende kollektiv trafik er en væsentlig forudsætning for, at Odense figurerer som storby på Danmarks landskort. En ordentlig busforbindelse skaber og understøtter liv i lokalsamfundene.

 

Det rummelige arbejdsmarked

 • De kommende store byggeprojekter i Odense skal give mange ansættelsesmuligheder til den lokale arbejdskraft. Gode jobmuligheder skaber et godt sted at bo.Udvikling af Odense fra en stor by til en storby giver naturligvis unge en god fremtid.
 • Det rummelige arbejdsmarked bekræftes også ved at inkludere vores borgere, som grundet psykiske eller fysiske lidelser kan være forhindret i at være aktive på arbejdsmarkedet på fuld tid.


  Følg Mehos Aktiviteter på Facebook: "Meho Selman i Regionsrådet - Syddanmark"

  Mehos aktiviteter fra valgkamp på Facebook: "Meho Selman Regionskandidat"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

selman.dk © 2014 • Privacy Policy • Terms of Use

www.selman.dk

     

 

 

     Meho Selman 

                     REGIONSRÅDSMEDLEM - SYDDANMARK